панель приладів

У BJet є панель приладів, куди ви можете додати найчастіше використовувані звіти та ключові показники, які допоможуть відстежувати поточний стан справ у реальному часі. Також можна додати розділи системи, з якими ви найчастіше працюєте. Щоб побачити свій дашборд перейдіть до меню Панель приладів > Моя панель приладів.

Панель приладів - це інтерактивний інформаційний засіб, який надає компактний та візуальний огляд важливих даних, метрик, показників чи статистики в одному місці. Використовується для управління чи аналізу ключових показників продуктивності, ефективності тощо. Дашборди зазвичай містять графіки, діаграми, таблиці, числові показники та інші елементи візуалізації даних, що допомагають користувачам швидко сприймати та аналізувати інформацію.

Як додати елемент у свою панель приладів

Щоб додати будь-який список документів, звіт тощо до вашої особистої панелі приладів, натисніть кнопку Улюблені під рядком пошуку

У спадному списку оберіть: Додати до моєї інформаційної панелі та натисніть Додати


Щоб додати MIS-звіт до вашої панелі приладів, у необхідному звіті натисніть +Додати до інформаційної панелі


У спливному вікні Назва звіту заповниться автоматично, а в полі Інформаційна панель оберіть Моя панель приладів. Натисніть Додати до інформаційної панелі.

Приклад використання особистого дашборду

Проєктний менеджер у галузі ІТ може додати до своєї панелі приладів звіт зі списками табелів обліку робочого часу, деталізований за працівниками, щоб відстежувати кількість залогованого ними часу. 


Дивіться також